Jij staat centraal

In opdracht van: Medium Lotus

Op deze website kan je met een medium of paragnost bellen. Wil je advies van deskundigen die dankzij hun levenservaring en hun gave jou goed te woord kunnen staan? 

Een goed medium heeft een natuurlijke intuïtie. Dit uit zich op vele verschillende manieren. Medium Lotus biedt bijvoorbeeld spiritueel & paranormaal - advies. Welke werkwijze ze ook toepassen, jij staat centraal. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Huisstijl
  • Design

Er zijn levensvragen waar helemaal niemand een helder antwoord op lijkt te kunnen geven. In dat geval kan een paragnost letterlijk de uitkomst bieden. Hij of zij kan jou waardevolle inzichten bieden die jou helpen bij het maken van de juiste keuzes. Dit kunnen zowel keuzes zijn op onder andere mentaal, emotioneel of lichamelijk vlak.
 

Het begrip “paragnost” is eigenlijk een verzamelterm van mensen die op één of meerdere gebieden paranormaal begaafd zijn en met deze gave andere mensen helpen door hen op specifieke gebieden te adviseren. De letterlijke omschrijving van een paragnost is een bijzonder zintuigelijke waarnemer. Paragnosten kunnen helderziend, helderwetend, helderhorend, heldervoelend of helderruikend zijn, maar meestal is er sprake van een combinatie van deze factoren.

De combinatie van deze eigenschappen komt goed van pas bij de vertaling van de signalen die de paragnost binnen krijgt. In de meeste gevallen worden boodschappen immers gecombineerd doorgegeven. Hij of zij krijgt dan signalen die betrekking hebben op zowel rationele gebeurtenissen als de emotionele reactie hierop van deze persoon.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten