Content en copywriting

Waarover gaat jouw verhaal?

Content vertelt niet alleen jouw verhaal, maar ook het verhaal van je doelgroep. We helpen je met een slimme strategie en consequente uitvoering.

Aansprekende teksten

De belangrijkste boodschap aan je doelgroep breng je over met content. Teksten, afbeeldingen en video’s bepalen de uitstraling van je merk en zijn grotendeels verantwoordelijk voor het gedrag van bezoekers op je site. Hoe beter je content is afgestemd op je bedrijfsdoelstellingen, hoe groter je resultaat. Wij schrijven vanuit ons kantoor in Leek aansprekende teksten gericht op zoekmachines én op jouw doelgroep. Ook optimaliseren we de integratie van afbeeldingen en video’s op je site.

Contentstrategie

Contentplanning gaat verder dan het beantwoorden van de standaardvragen wie ben je, wat doe je, en waar staat je organisatie voor? Want behalve om jou gaat je site vooral om de bezoeker. Welk gedrag verwacht je van je bezoekers? Moeten ze een product kopen, een contactformulier invullen, of misschien een account aanmaken? Met een slimme contentstrategie:
 
    bereik je de gewenste doelgroep

    trek je de meest relevante bezoekers naar je website
    converteer je bezoekers tot klant

Content als basis

Daarnaast is content de basis voor veel marketingdisciplines. Voor je vindbaarheid in zoekmachines en je presentie op social media is de waarde van goede content niet te onderschatten. Behalve het vullen van de pagina’s op je website, voorziet een contentstrategie ook in toekomstige content: nieuwsberichten bijvoorbeeld, of blogposts. Niets zo sterk als een levende website!

Het team dat bij Ambacht Media aan jouw teksten werkt, houdt rekening met alle aspecten van online content: esthetiek, leesbaarheid en vindbaarheid.

Wissel eens met ons van gedachte over jouw contentstrategie. Kom gerust bij ons langs in Leek.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?
We bespreken graag de mogelijkheden.

Kom je gezellig bij ons langs in Leek (Groningen) voor een bakje koffie?