Social media management

Hoe breng je jouw merk tot leven?

De kracht van een goede Facebook of Instagram strategie kan enorm zijn. Maar het beheren van je social media accounts kost tijd. Wij denken graag met je mee over een strategie en nemen het management van je accounts over. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Deze vind je hier.

Wij zijn gespecialiseerd in

Social media plan

Weten welke berichten, afbeelding en video’s je gaat plaatsen en bepalen wanneer je dat gaat doen. Dat zijn de belangrijkste punten van content planning. Maar daar houdt het niet op. Want wie probeer je eigenlijk te bereiken? Hoe ziet je doelgroep eruit? En welke reactie verwacht je van die doelgroep op jouw berichten?

Wij analyseren de markt, de doelgroep en je doelstellingen. Vervolgens kiezen we daarbij de beste uitingen en helpen we je bij het creëren daarvan. Of het nou gaat om tekst, afbeeldingen of video. Op de momenten dat de doelgroep actief is, valt jouw Facebookpost of Instagramafbeelding op de digitale deurmat. Maximaal resultaat van je inspanning. Dat is het doel.

Actief beheer

Naast content planning is ook het dagelijks beheer van je social media accounts belangrijk. Merken die succesvol zijn op social media, zijn merken die kunnen inspringen op wat er om hen heen gebeurt. Een inhaker op het laatste nieuws bijvoorbeeld, of een reactie op een bericht van jouw concurrent. Wordt er over je merk gepraat, ergens op social media? Dan wil je dat weten, zodat je kunt reageren. Actief social media beheer brengt een merk tot leven. Daar kunnen we je op jouw manier mee helpen. Door het van je over te nemen bijvoorbeeld, of bij jou op kantoor aan te schuiven.

Klantenservice

Wanneer je doelgroep een vraag stelt via social media, laat je die niet onbeantwoord. Net zo min als je de telefoon laat rinkelen. Om effectieve klantenservice via social media te bewerkstelligen, is snelheid natuurlijk belangrijk. Nog belangrijker is erkenning: we hebben je vraag gehoord, beste klant, en gaan er mee aan de slag. Daar is scherpte, vriendelijkheid en transparantie voor nodig.

Om je klanten altijd het gevoel te geven dat ze gehoord worden, helpen we je met het opzetten en uitvoeren van klantenservice via social media. Geef social media management een professionele invulling en breng je merk tot leven.

 

Ons aanbod:

 Kickstart / Boost
 Volledig beheer
 Events
 Workshop
 

Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?
We bespreken graag de mogelijkheden.

Kom je gezellig bij ons langs in Leek (Groningen) voor een bakje koffie?