Design

Welk doel wil je met een ontwerp bereiken?

Design met persoonlijke aandacht als inspiratie. We verzorgen de vormgeving van je communicatie- en promotiemiddelen.

Wij ontwerpen

Ontwerpen met een doel

Vorm volgt functie. Ontwerp moet dan ook vooral ondersteunend werken aan het doel dat je wil bereiken. Het maakt nogal verschil wat je wilt bereiken met je uitingen: merkbekendheid, een subtiele boodschap of je doelgroep in actie krijgen. Soms is het belangrijk om grafisch sterk uit de hoek te komen, soms bereikt een minimalistisch ontwerp veel meer. Daarom staat klantgerichtheid bij ons team in Leek bovenaan, op de voet gevolgd door professionaliteit en creativiteit.

Een krachtige uitstraling maakt jouw bedrijf sterk en aantrekkelijk. Dit maakt jou uniek en onderscheidend ten opzichte van anderen binnen jouw markt. Voer dit door tot in de puntjes: je website, je social media kanalen, je offline communicatie: alles. En, bonus: als je een krachtige stijl neer weet te zetten, zijn klanten ook bereid meer voor je producten of diensten te betalen. 

Creëer herkenbaarheid en vertrouwen bij je klanten. Deze herkenbaarheid komt voort uit kleur, vorm, lettertypes en afbeeldingen.
 


 

Webdesign en drukwerk

Uiteindelijk is ontwerp een onderdeel van een compleet geheel. Een communicatiekanaal bijvoorbeeld, een website, of een marketingcampagne. Door het overzicht te bewaren en alle stappen in het proces op elkaar af te stemmen, bereik je de beste resultaten. Zo benaderen we zowel online design als drukwerk.

 

Wat kunnen we voor jou betekenen?
We bespreken graag de mogelijkheden.

Kom je gezellig bij ons langs in Leek (Groningen) voor een bakje koffie?