Bestelsysteem

Een totaal oplossing voor ondernemers

Wij vinden dat een bestelsite niet gebonden moet zijn aan het onderliggende systeem. Dus bepalen joúw wensen hoe het cms zich gedraagt.

De combinatie van offline en online dezelfde user experience

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Inclusief dezelfde sfeer, beleving en kracht als je fysieke onderneming. Dat snappen wij!

Vanuit de wens van onze klanten ontstond het plan om een systeem te bieden dat behalve krachtig en veelzijdig vooral ook gebruiksvriendelijk is. Het is ontwikkeld vanuit jou als gebruiker: alles wat je nodig hebt, is nooit meer dan een paar klikken van je vandaan. Zo kun je eenvoudig zelf een website of webshop inrichten, waarbij je zelf bepaalt of je daar van ons ondersteuning bij wilt.


De basis is een krachtig CMS voor je bestelwebsite, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden. Geheel op maat en uit te breiden op basis van jou wensen. Een webshop met kassakoppeling waarin klanten heerlijke maaltijden kunnen bestellen of jouw producten aan kunnen schaffen.

Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering.
 

Pas je onderneming aan op de nieuwe anderhalve-meter-samenleving en kies voor afhalen of bezorgen. Ook de benodigde marketing en drukwerk kunnen wij met plezier voor je regelen. En groeit je bedrijf en daarmee ook jouw wensen? Wij groeien met je mee. Ontdek zelf welke mogelijkheden er zijn en laat je inspireren.

 

Actie’s of verstuur kortingcoupons

Houdt klanten op de hoogte van bijvoorbeeld actie’s of verstuur kortingcoupons. Jouw klanten kunnen bij het bestelproces aangeven of zij ingeschreven willen worden voor de nieuwsbrief. Wij kunnen een nieuwsbrief in jouw huisstijl ontwerpen welke op een vooraf ingestelde datum en tijd automatisch verstuurd zal worden.