Ambacht in al zijn vormen.

In 2013 is Ambacht Media als samenwerkingsverband tussen verschillende ondernemers gestart. Een natuurlijke samenwerking. Design, development, content en online marketing liggen immers in elkaars verlengde. In 2017 hebben we de handen definitief ineengeslagen. Vanuit ons kantoor in Leek, bij Groningen, werken we aan projecten over het gehele online mediaspectrum. Daarbij maken we gebruik van een flexibele schil freelancers die we kunnen inzetten als een project daarom vraagt.

Je krijgt niet één collega, je krijgt ons allemaal! Onze expertises vullen elkaar aan, dus door als team voor jou te werken, bereiken we meer. En wij doen de dingen graag net even anders. Voor nog betere resultaten.

Drukwerk | Websites | Webshops | Bestel systemen
Social media | Content
Zoekmachine optimalisatie | Google Ads | Emailmarketing

Alles begint bij jouw doelen, maar het eindigt voor ons niet bij het behalen hiervan. We gaan altijd een stapje verder. Onze missie is om jouw verwachtingen te overtreffen. We hebben alles in huis. Dat is onze kracht. Van technische expertise, vlijmscherp design, tot slimme marketing en automatisering. Jouw missie wordt onze missie. En we houden van koffie. Kom dus gerust eens binnenvallen in Leek voor een bakkie.

Ambachtslieden

Onze mix van praters, denkers en doeners.

Jouw plekje?

Stagiair

Wij zijn een erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen;

- Marketing en communicatie

- Applicatie- en mediaontwikkelaar

Jaap

Ontwerpgieter

Met een goed design brengt hij het DNA van jouw merk naar boven. Krachtig door eenvoud of overtuigend door uitbundig, maar altijd effectief en indrukwekkend.

Simone

Klantenbinder

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Websitemetselaar

Onze leergierige developer. Bjorn wil jouw verwachtingen overtreffen, en eigenlijk die van hemzelf ook. Te midden van de moeilijkheid ligt voor hem de mogelijkheid.

Ciska

Social mediasmid

Ciska is onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter

Niels is full stack developer en weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

#SocialeZaken