Ambacht in al zijn vormen.

In 2013 is Ambacht Media als samenwerkingsverband tussen verschillende ondernemers gestart. Een natuurlijke samenwerking. Design, development, content en online marketing liggen immers in elkaars verlengde. In 2017 hebben we de handen definitief ineengeslagen. Vanuit ons kantoor in Leek, bij Groningen, werken we aan projecten over het gehele online mediaspectrum. Daarbij maken we gebruik van een flexibele schil freelancers die we kunnen inzetten als een project daarom vraagt.

Je krijgt niet één collega, je krijgt ons allemaal! Onze expertises vullen elkaar aan, dus door als team voor jou te werken, bereiken we meer.

Ambachtslieden

Onze mix van praters, denkers en doeners.

Arend

Beeldhouwer

Met zijn ambachtelijke benadering van webdesign, brengt hij een idee tot leven door door unieke ontwerpen te boetseren die perfect aansluiten bij de visie en doelen.

Luca

Videobrouwer

Met zijn passie voor film en oog voor detail, zorgt hij voor de perfecte shots en edit. Luca is altijd op zoek naar creatieve manieren om verhalen te vertellen en deze vast te leggen op beeld. Hij kan ideeën tot leven brengen.

Petra

Social mediasmid

Met oog voor detail en haar nauwkeurige aanpak zorgt ze ervoor dat jouw huisstijl op een consistente en aansprekende manier wordt getoond. Petra is gedreven om jouw bedrijf online tot leven te brengen en de boodschap te verspreiden via de juiste kanalen.

Jan Willem

Contentbakker

Of het nu gaat om het schrijven van aansprekende productbeschrijvingen of het creëren van meeslepende blogposts, Jan Willem weet altijd de juiste toon te treffen. Zijn enthousiasme voor het vak, resulteren in pakkende teksten die aantrekkelijk zijn voor zowel zoekmachines als lezers.

Nadine

Leerling woordenbakker

Ze is enthousiast, leergierig en sociaal. Nadine wil alle facetten van online marketing leren kennen. Iemand die alles met beide handen aangrijpt. Ze doet altijd net een beetje meer dan een ander van haar verwacht.

Menno

Websitemetselaar

Als ervaren websitemetselaar combineert Menno technische vaardigheden met creatieve elementen. Ooit een leerling, maar nu een meester in het vormgeven van digitale structuren, met een scherp oog voor detail en innovatie die elk project onderscheidt.

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.