Ambacht in al zijn vormen.

In 2013 is Ambacht Media als samenwerkingsverband tussen verschillende ondernemers gestart. Een natuurlijke samenwerking. Design, development, content en online marketing liggen immers in elkaars verlengde. In 2017 hebben we de handen definitief ineengeslagen. Vanuit ons kantoor in Leek, bij Groningen, werken we aan projecten over het gehele online mediaspectrum. Daarbij maken we gebruik van een flexibele schil freelancers die we kunnen inzetten als een project daarom vraagt. En we houden van koffie. Kom dus gerust eens binnenvallen in Leek voor een bakkie!

Ambachtslieden

Simone Rondaan

Klantenbinder

BjΓΆrn Nijboer

Websitemetselaar

Ciska Rondaan

Social-mediasmid

Ciska is onze enthousiaste social media expert. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Rutger Brood

Marketingmenger - Contentbakker

Rutger is online marketing specialist en weet business strategie om te zetten naar marketingtactiek om daar vervolgens effectieve campagnes aan koppelen.

Niels Berndes

Codevlechter - Ontwerpgieter

Niels is full stack developer en weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Knoopt alle systemen aan elkaar.