Webshops

Hoe gemakkelijk kun je het maken?

Een goede webshop vergroot je bedrijfsresultaat én draagt bij aan je imago. We helpen je om de perfecte gebruikerservaring voor je klanten te creëren.

Ecommerce draait om gebruikerservaring

Niets zo schadelijk voor je imago als een platform waarop je bezoekers niet uit de voeten kunnen. De routing door een webshop moet intuïtief zijn en de functionaliteiten moeten perfect werken. Dat klinkt logisch, maar luistert heel nauw. Bij de kleinste drempel haakt een groot deel van je webshopbezoekers af. Wij focussen ons op elk detail, zodat jouw klant niet hoeft na te denken over het doen van een aankoop.

Op maat gemaakt project

Een goede webshop drijft op drie principes:

  1. Gemakkelijk te beheren platform
  2. Goed doordacht design van je ecommercepagina's
  3. Volledige integratie met je bestaande systemen

Op deze basis bouwen we jouw ecommerceplatform. Bij Ambacht Media besteden we persoonlijke aandacht aan het volledige proces, van de inventarisatie van je wensen tot de uiteindelijke oplevering van de webshop. Daardoor kunnen we trajecten op maat leveren: een eerste stap richting ecommerce of de puntjes-op-de-i van je omnichannel strategie. Vervolgens helpen we je ook graag met je marketingstrategie. Benieuwd wat we kunnen betekenen voor webshops? Bekijk de case over de omzetstijging en ROI-groei die we hebben gerealiseerd voor webwinkel Kitchen & More.

We denken graag met je mee over jouw ecommerce wensen. Neem gerust contact op of kom eens een kop koffie met ons drinken!