Ambachtelijke specialiteiten

In opdracht van: Ambacht media

We hebben een beetje van onze Ambacht gedeeld. 

Neem een slokje van een specialiteit en ontdek hoe het is om onderdeel te zijn van ons team. 

Voor welke ga jij?
1: creëer een avontuurlijk ontwerp.
2: programmeer een krachtige website.
3: schrijf een originele tekst.
4: zet een sterke marketingcampagne op.

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Huisstijl
  • Design

Ambachtelijke specialiteiten is onder handen genomen door

Nadine

Leerling woordenbakker

Ze is enthousiast, leergierig en sociaal. Nadine wil alle facetten van online marketing leren kennen. Iemand die alles met beide handen aangrijpt. Ze doet altijd net een beetje meer dan een ander van haar verwacht.

Menno

Websitemetselaar

Als ervaren websitemetselaar combineert Menno technische vaardigheden met creatieve elementen. Ooit een leerling, maar nu een meester in het vormgeven van digitale structuren, met een scherp oog voor detail en innovatie die elk project onderscheidt.

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten