Engineered insanity

In opdracht van: Build 4 Power

Heb jij de nieuwe race simulator ook gezien in het Ziggo Sport F1 café? ðŸŽðŸ Wij mochten deze al even testen nog voordat Robert Doornbos ging racen.

Want als wij de marketing mogen doen voor de B4P Racing simulator bij de Formule 1 op Ziggosport, moeten we wel weten waar we over praten. ðŸ˜ƒ

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl

Ingenieuze krankzinnigheid, met engineering kan je nog wel een paar kanten op. Want laten we wel wezen: de Formule 1 is krankzinnig, krankzinnig geweldig wel te verstaan want we hebben het hier over de beste prestaties die een auto maar kan leveren in een tijdsbestek van 2 uur.

Pardon? Niet één auto maar 20 auto’s, waarvan de bestuurders allemaal het spelletje spelen van “Wie is de eerste?”, dus aan het eind kunnen we er zeker van zijn dat in elk geval de nummer 1 het krankzinnig goed heeft gedaan. Alle wagens hebben krankzinnig veel paardenkrachten mee en alle wagens hebben een krankzinnig goede wegligging waarmee je krankzinnig hard door de bochten kunt gaan. Daarbij wordt er op die snelheid krankzinnig weinig brandstof verbruikt door de motoren die 7 races mee moeten gaan. Dat is een krankzinnige afstand voor motoren die zo krankzinnig veel moeten doorstaan.

En dat dat zo krankzinnig goed gaat hebben we te danken aan het ‘engineering’ deel van de slogan. We hebben het graag over de rijders van de wagens die met hun krankzinnig competitieve drang zichzelf tot krankzinnig ongekende hoogtes kunnen stuwen, maar achter elke wagen staat een team aan technici, een team dat absoluut niet krankzinnig is, alleen krankzinnig goed in het op ingenieuze wijze uitdenken, ontwerpen, bouwen, afstellen en bijstellen van een 4-wielig monster, gemaakt om zo hard mogelijk mee te gaan en vooral harder dan het monster van de andere teams aan technici.

Engineered insanity is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten