Maxters Expo - Miljonairs Fair

In opdracht van: Build 4 Performance

Ciska Rdn stond gister samen met Patrick Aalders op de MASTERS EXPO. - Miljonairs Fair in de RAI Amsterdam tussen de crème de la crème van ondernemend Nederland. Een inspirerende omgeving van de mooiste (familie)bedrijven op elk vakgebied. 

 

Wat hebben wij gedaan?

  • Social Media
  • Event

Ciska Rondaan, samen met Patrick Aalders en het team van Build4Performance, stond onlangs op de MASTERS EXPO - Miljonairs Fair in de RAI Amsterdam. Deze beurs is een ontmoetingsplaats voor de crème de la crème van ondernemend Nederland en omringt zich met de mooiste (familie)bedrijven in elk vakgebied. Het was een inspirerende omgeving waar Ciska en haar team de kans kregen om zich te laten zien aan een select publiek van potentiële klanten en partners.

De MASTERS EXPO is een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te versterken. Ciska en haar team hebben volop kunnen netwerken en inspiratie kunnen opdoen bij de andere bedrijven op de beurs.

Dit soort evenementen zijn belangrijk voor Ciska en Build4Performance omdat het hen in staat stelt om zich te profileren als een betrouwbare en innovatieve partner op het gebied van marketing en technologie. Het team heeft enorm genoten van deze ervaring en kijkt uit naar toekomstige mogelijkheden om zich te presenteren aan een breed publiek van ondernemers en zakenmensen.

Maxters Expo - Miljonairs Fair is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten