Werken op locatie

In opdracht van: B4P

Simone had een hele leuke werkplek. Ze mocht met de mannen van Build4Performance naar het Ziggo Sport F1 Café. Hier staat de race simulator waar wij de marketing voor mogen doen.

Guido nam jullie vanuit Grand Hotel Huis ter Duin mee in een ronde over het CM.com Circuit Zandvoort.

Wat hebben wij gedaan?


Een unieke werkplek voor Simone: een bezoek aan het Ziggo Sport F1 Café met de mannen van Build4Performance. Hier kreeg ze de kans om plaats te nemen in de race simulator waarvoor ze de marketing verzorgen. Een mooie ervaring die nog meer inspiratie opleverde voor het werk aan dit bijzondere project.

Ook Guido had het geluk om op een bijzondere locatie te mogen werken. Hij maakte namelijk een ronde over het CM.com Circuit Zandvoort vanuit het Grand Hotel Huis ter Duin. Als onderdeel van het werk voor Build4Performance kreeg hij de kans om te ervaren hoe het is om op hoge snelheid over het vernieuwde circuit te racen. Een onvergetelijke ervaring die weer nieuwe ideeën opleverde voor de verdere marketing van het project.

Bij Build4Performance streven we altijd naar de beste resultaten. En soms betekent dat ook dat we op bijzondere locaties aan de slag gaan. Door de unieke ervaringen die we opdoen, blijven we scherp en kunnen we onze klanten steeds weer verrassen met vernieuwende ideeën en concepten.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten