Service above Self

In opdracht van: Rotary Groningen-West

De website voor Dichterbij Weskterkwartier is opgebouwd naar de wens van de opdrachtgever(s) en conform de vernieuwde huisstijl. De website is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel weergave en is tevens zoekmachine vriendelijk opgebouwd. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Huisstijl
  • Design

Rotary is een wereldwijde organisatie, die 1,2 miljoen leden heeft. Zij is opgericht rond de vorige eeuwwisseling in Amerika. Nu zijn er op elk continent en in 165 landen meerdere Rotaryclubs te vinden.

De leden van Rotary hebben één visie: Service above Self.  Dit betekent dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken, door het ter beschikking stellen van je aandacht, (vak)kennis en tijd. Rotarians zetten zich ook in om fondsen te vullen voor goede doelen, dichtbij en veraf.

De Rotaryclub Groningen-West telt 35 leden, mannen en vrouwen, die zich in Groningen en het Westerkwartier inzetten. Voorbeelden hiervan zijn de high tea en het maatjesproject voor ouderen bij de Zonnehuisgroep Noord in Zuidhorn, de jaarlijkse organisatie van de Leekstermeer wandeltocht, de vakantieweek voor kinderen uit gezinnen, die niet in staat zijn op vakantie te gaan. Gelden zijn de afgelopen jaren ingezameld voor en besteed aan o.a. de voedselbank, de stichting Leergeld en een polio revalidatieproject met orthopedische werkplaats in Indonesië.

Het Nico Solfonds is het fonds, ondergebracht in een aparte stichting, dat de gelden beheert en doneert, die door Rotary Groningen-West ingezameld worden.

Service above Self is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten