Het unieke verhaal van de Boer'n

In opdracht van: Eethuys Boer'n Trek

Genomineerd voor De Nederlandse Horeca Prijzen, besloten we bij Ambacht Media het unieke verhaal van Eethuys Boer'n Trek te vertellen in een creatieve video. Met een overall van Welkoop Leek, geborduurd door MW Bedrijfskleding, en de trekker van Moniek's man, kwam het verhaal tot leven. Bekijk de video waarin Moniek haar passie deelt en iedereen bedankt voor alle stemmen. Een trotse nominatie voor een plek dat echt thuis is voor lekker eten en gastvrijheid!

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Design

Het unieke verhaal van de Boer'n is onder handen genomen door

Luca

Videobrouwer

Met zijn passie voor film en oog voor detail, zorgt hij voor de perfecte shots en edit. Luca is altijd op zoek naar creatieve manieren om verhalen te vertellen en deze vast te leggen op beeld. Hij kan ideeën tot leven brengen.

Petra

Social mediasmid

Met oog voor detail en haar nauwkeurige aanpak zorgt ze ervoor dat jouw huisstijl op een consistente en aansprekende manier wordt getoond. Petra is gedreven om jouw bedrijf online tot leven te brengen en de boodschap te verspreiden via de juiste kanalen.

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten