Van kennissen tot kennis

In opdracht van: Ondernemersvereniging Westerkwartier

Samen met Bedrijvenvereniging Leek (Ondernemersvereniging Westerkwartier) hebben wij hun website gelanceerd. Met 140 leden is ondernemersvereniging westerkwartier een van de grootste netwerken uit de regio.

Daar hoort een overzichtelijke website bij met een inlog en email module voor de leden. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Huisstijl
  • Design

Door middel van gezamenlijke activiteiten verbindt Ondernemersvereniging Westerkwartier ondernemers in de regio tot een hechte, sterke eenheid. Ondernemersvereniging Westerkwartier is de collectieve belangenbehartiger van deze ondernemers en vormt zo een krachtige gesprekspartner van verschillende instanties, waaronder de Gemeente Westerkwartier en de Provincie Groningen. 

Van kennissen tot kennis is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten