Verhuis je met ons mee?

In opdracht van: Vivant lingerie

Vivant Lingerie ging verhuizen en dat was niet te missen. De social media campagne werd gedraaid, de verhuiskaarten werden ontworpen en de posters gedrukt.

Wat hebben wij gedaan?

  • Marketing
  • Social Media
  • Design

"Wij adviseren u graag over de juiste maat en pasvorm. Heeft u een nieuwe bh nodig, dan is het altijd goed om uw maat even opnieuw te laten bekijken. U houdt immers niet uw hele leven dezelfde maat. Deze is afhankelijk van leeftijd, hormonale schommelingen, medicijngebruik, ziekte of stress. Wij helpen u deskundig bij het vinden van de juiste bh, die u perfect zit. Warme belangstelling voor uw voorkeuren, persoonlijkheid en manier van leven zijn voor ons onmisbaar om met u tot de juiste keuze te komen. Fijngevoeligheid is hierbij de sleutel zodat u als vrouw volledig tot uw recht komt." - Anja

Verhuis je met ons mee? is onder handen genomen door

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten