Het gezicht van de winkel

In opdracht van: Handelsvereniging Leek

Ben jij ook zo nieuwsgierig wie eigenlijk de eigenaar is van een winkel en wat het verhaal is achter een concept? Voor de Handelsvereniging Leek zijn wij langs de winkels gegaan om de ondernemers in beeld te brengen. 

"De Handelsvereniging Leek Nietap is een vereniging bestaande uit ondernemers uit Leek die direct contact onderhouden met klanten. Winkeliers, makelaars, verzekeraars, drukkerijen, banken, enzovoort. De leden van de Handelsvereniging Leek zijn stuk voor stuk zeer betrokken bij wat er in Leek gebeurt. Samen spannen we ons in om het winkelklimaat en de gezelligheid in Leek zo groot mogelijk te houden! We nodigen alle Leekster ondernemers dan ook van harte uit zich bij ons te voegen."

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

Een kijkje in de keuken bij de winkels in Leek. Wij nemen jullie mee in het verhaal achter de winkel en laten jullie kennismaken met de ondernemer.  Samen met onze fotografe Annique - Anytime en tekstschrijfster Monique zijn we langs gegaan bij de leden van de Handelsvereniging om mooie foto's te schieten, leuke anekdotes te achterhalen en te luisteren naar mooie verhalen van en over de ondernemers. 

Het gezicht van de winkel is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten