Maak het jezelf gemakkelijk

In opdracht van: Annemarie Postma

Boek nu online een behandeling en geniet later! 

Voor Body en beauty studio Annemarie hebben wij een online reserveringssysteem gemaakt. Via haar eigen website kan je nu gemakkelijk een behandeling boeken.

Benieuwd naar het systeem en haar mooie website? Ga naar www.bodyandbeautystudio.nl/ en als je daar dan toch bent, boek gelijk je behandeling!

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Huisstijl
  • Design

Maak het jezelf gemakkelijk

Het openen van jouw eigen salon gaat verder dan alleen het vinden van een geschikte locatie, het inrichten, het werven van klanten en het inhuren van personeel. Om succes te hebben, moet jouw salon populair worden onder de klanten, moet je online gemakkelijk te vinden zijn en moet het plannen van een afspraak niet te veel moeite kosten.

Bij een van onze klanten kwam de wens naar voren om een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem te ontwikkelen. Een agenda die gemakkelijk te beheren is en waarin klanten eenvoudig een afspraak kunnen plannen.

We hebben een systeem ontwikkeld vanuit de gebruiker: alles wat je nodig hebt, is nooit meer dan een paar klikken van je vandaan. De basis is een krachtig CMS voor je reserveringssysteem, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden. Geheel op maat en uit te breiden op basis van jou wensen.

De online agenda begrijpt welke dagen en tijdvakken beschikbaar zijn. Zo kan je efficiënt plannen en loop je geen kostbare klanten en tijd mis. De agenda kan je ten allen tijden zelf aanpassen of beheren, zelfs via je mobiele telefoon.

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw online agenda staat als een huis. Inclusief dezelfde sfeer, beleving en kracht als je fysieke onderneming. Dat snappen wij! We bieden alle functies voor het runnen van jouw bedrijf, zodat jij je kunt concentreren op dat wat je het liefste doet.

Geschikt voor bijvoorbeeld schoonheidssalons, kapsalons, barbershops, nagelstudio's, spa's & massagesalons, trimsalons en pedicuresalons.

Ben je op zoek naar specifieke functies voor jouw online agenda? Geen probleem! Met onze maatwerk oplossingen zijn de mogelijkheden onbeperkt. Benieuwd wat maatwerk voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak het jezelf gemakkelijk is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten