Een gezamenlijke inzet voor een dementievriendelijk Westerkwartier

In opdracht van: Dementievriendelijk Westerkwartier

Een gezellige en warme dag waarop zoveel mensen samenkwamen om stappen te zetten tegen dementie. De prachtige route die ze hebben gelopen en het enthousiasme van iedereen maakten deze dag tot een groot succes.

De Memorywalk Leek
De Memorywalk Leek is een jaarlijks terugkerend evenement dat mensen samenbrengt in de strijd tegen dementie. Het is een wandeltocht waarbij deelnemers geld inzamelen voor de stichting Dementievriendelijk Westerkwartier. Deze stichting zet zich in voor een dementievriendelijke omgeving waarin mensen met dementie en hun naasten de ondersteuning en begrip ontvangen die ze verdienen.

Opbrengsten voor Stichting Dementievriendelijk Westerkwartier
Door mee te wandelen aan de Memorywalk Leek hebben jullie niet alleen een gezellige en sportieve dag gehad, maar ook geld opgehaald voor een zeer belangrijke stichting. Alle opbrengsten van de Memorywalk Leek gaan rechtstreeks naar de stichting Dementievriendelijk Westerkwartier. Met deze fondsen kunnen zij zich blijven inzetten om te zorgen voor een dementievriendelijk Westerkwartier.

Onderdeel van de organisatie
Niels is al jaren onderdeel van de organisatie. Naast zijn betrokkenheid bij de organisatie, draagt hij ook zorg voor de huisstijl en het drukwerk. Zijn creatieve input en toewijding hebben bijgedragen aan het succes en de herkenbaarheid van het evenement.

Online en offline activiteiten
Ons marketingteam staat garant voor de succesvolle promotie van de Memorywalk Leek. Ze hebben zowel online als offline activiteiten ontplooid om zoveel mogelijk deelnemers en sponsoren aan te trekken. Hun inzet heeft bijgedragen aan de groei van het evenement en de bewustwording rondom dementie.

Dankbetuiging
Als trotse sponsor van de Memorywalk Leek willen we graag iedereen bedanken die heeft meegelopen, gesponsord of op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze fantastische dag. Jullie inzet en steun maken een wereld van verschil voor mensen met dementie en hun naasten. Samen zetten we stappen naar een dementievriendelijk Westerkwartier.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design
  • Event

Een gezamenlijke inzet voor een dementievriendelijk Westerkwartier is onder handen genomen door

Nadine

Leerling woordenbakker

Ze is enthousiast, leergierig en sociaal. Nadine wil alle facetten van online marketing leren kennen. Iemand die alles met beide handen aangrijpt. Ze doet altijd net een beetje meer dan een ander van haar verwacht.

Menno

Websitemetselaar

Als ervaren websitemetselaar combineert Menno technische vaardigheden met creatieve flair, waardoor hij stevige en esthetisch indrukwekkende websites bouwt. Ooit een leerling, is hij nu een meester in het vormgeven van digitale structuren, met een scherp oog voor detail en innovatie die elk project onderscheidt.

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten