We gingen dit jaar wild!

In opdracht van: Sikko Cazemier

Ook dit jaar werd de social media volledig uitbesteed aan het team van Ambacht media. Naast het creeren van een nieuw thema, het schrijven van leuke berichten, het vormgeven van visuals en het beantwoorden van vragen en berichten, verzorgen wij ook de social advertising en hebben wij voor dit jaar weer een nieuwe website gemaakt.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

Flinke Pink is een uniek vierdaags festival bij Landgoed Nienoord in Leek. Een heerlijk outdoor festival dat elk jaar weer duizenden bezoekers trekt. Al sinds de tweede helft van de jaren 80 wordt dit gave evenement tijdens Pinksteren georganiseerd, met elk jaar weer een hoop nieuwe DJ’s en talentvolle bands. Van jongeren die van hardstyle houden tot gezinnen met kleine kinderen die komen voor de live bands - aan iedereen wordt gedacht.

Talentontwikkeling staat centraal in onze pinksterfestival feeling. Wij helpen nieuwe, opkomende artiesten graag een handje en schenken ze een plek in de spotlight.

We gingen dit jaar wild! is onder handen genomen door

Brendan

Woordenzoeker

Hij schrijft teksten die informeren, enthousiasmeren en activeren. Ze zijn prikkelend en sluiten aan bij jouw bedrijf. Met goede SEO teksten zorgt hij voor een website die te begrijpen is en door Google goed gevonden wordt.

Anna

Marketingmenger

Alleen het beste is goed genoeg voor Anna. Ze ziet de rode draad en slaagt erin de meest succesvolle salesfunnels te vinden. Dit weet ze duidelijk, in begrijpelijke taal over te brengen naar de klant.

Jaap

Ontwerpgieter

Met een goed design brengt hij het DNA van jouw merk naar boven. Krachtig door eenvoud of overtuigend door uitbundig, maar altijd effectief en indrukwekkend.

Simone

Klantenbinder

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Websitemetselaar

Onze leergierige developer. Bjorn wil jouw verwachtingen overtreffen, en eigenlijk die van hemzelf ook. Te midden van de moeilijkheid ligt voor hem de mogelijkheid.

Ciska

Social mediasmid

Ciska is onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter

Niels is full stack developer en weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten