Noord Nederlands Jeugd orkest

In opdracht van: Noord Nderlands Jeugds orkest

Wat ontzettend gaaf dat wij voor het Noord Nederlands Jeugds orkest een nieuwe website mochten realiseren. 

Wanneer je een website maakt voor hét landelijk jeugdsymfonieorkest voor aanstormend muzikaal talent, dan zorg je ervoor dat hun online podium in de schijnwerpers staat.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Huisstijl
  • Design

Voor het Noord Nederlands Jeugdorkest, het landelijke jeugdsymfonieorkest voor aanstormend muzikaal talent, hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. Het was voor ons een bijzonder project om aan te werken, aangezien we een grote passie hebben voor muziek en deze website ons de kans gaf om ons creatieve talent op een unieke manier in te zetten.

Het was belangrijk voor ons om de website te ontwerpen op een manier die het orkest en hun muziek recht doet. We wilden de bezoekers van de website een sfeer van klassieke muziek en de passie voor deze kunstvorm laten ervaren. Daarom hebben we een uniek en modern ontwerp gemaakt dat tegelijkertijd stijlvol en functioneel is.

De website bevat uitgebreide informatie over het Noord Nederlands Jeugdorkest en hun muzikale prestaties, evenals de data en locaties van hun concerten. Daarnaast hebben we een intuïtieve navigatie gebouwd die het eenvoudig maakt om door de site te bladeren en alle informatie die je zoekt snel en gemakkelijk te vinden.

Al met al zijn wij erg trots op het resultaat. We hebben een website ontworpen en gebouwd die de bezoekers een echte beleving van klassieke muziek geeft, en tegelijkertijd alle belangrijke informatie over het Noord Nederlands Jeugdorkest biedt. Het was een eer om met zo'n getalenteerd orkest samen te werken en wij wensen hen veel succes in de toekomst!

 

Noord Nederlands Jeugd orkest is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten