De bekende sim van Ziggo Sport F1

In opdracht van: Build 4 Performance

Ciska en Simone stonden samen met Bjorn van Build4Performance op 100% Auto Live - Rotterdam Ahoy. Alle bezoekers mochten daar een rondje in de F1 simulator rijden. Dé bekende sim van Ziggo Sport F1.

De dames hielpen graag een dag mee en zorgden ervoor dat de volgers op Facebook en Instagram ook op de hoogte waren van het event. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Marketing
  • Social Media
  • Design
  • Event

Ciska en Simone waren aanwezig op 100% Auto Live in Rotterdam Ahoy, samen met Bjorn van Build4Performance. Het was een fantastische dag vol race-actie en adrenaline, waarbij alle bezoekers de kans kregen om een rondje te rijden in de beroemde F1-simulator van Ziggo Sport F1.

Als onderdeel van het team van Build4Performance hielpen Ciska en Simone graag een dag mee om alles in goede banen te leiden. Daarnaast zorgden ze ervoor dat de volgers van Build4Performance op Facebook en Instagram op de hoogte waren van het event en konden meegenieten van de geweldige ervaringen die de bezoekers opdeden in de simulator.

We zijn ontzettend trots op Ciska en Simone en het werk dat ze hebben geleverd tijdens 100% Auto Live. Hun inzet en enthousiasme hebben zeker bijgedragen aan het succes van het evenement en we kijken uit naar de volgende uitdaging waar we ons samen voor inzetten.

De bekende sim van Ziggo Sport F1 is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten