Slapen in je nieuwe auto?

In opdracht van: Auto Egberts

De vraag was niet óf ze wat moesten doen rond Black Friday, maar wát. Afgelopen weken hebben wij daarom met Gerben van Auto Egberts leuke acties bedacht. Drive, Dine, Dance & Sleep en Simone speelde voor fotomodel. 

___ 


Plan jij bij ons op Black Friday een afspraak voor een kleine beurt van jouw auto in december of januari, dan krijg jij gratis twee hoofdkussens t.w.v. €69,-.

Na het plannen van je winterbeurt, heerlijk dromen zonder zorgen op je nieuwe hoofdkussen en extra uitgerust uit bed stappen om in je gecheckte auto naar het werk te gaan.

___ 

Drive, Dine, Dance & Sleep
Klinkt goed toch?

Koop jij op 29 of 30 november een auto bij ons dan krijg jij gratis twee hoofdkussens en een diner voor 2 personen tijdens Dine & Disco bij Opde Dam in Leek.

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Design
  • Event

Slapen in je nieuwe auto? is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten