Wij denken graag met je mee

In opdracht van: Uitvaartvereniging Tolbert

De voormalige website was technisch en inhoudelijk verouderd. Daarom hebben wij een nieuwe site ontwikkeld die beter aansluit bij de diensten van Uitvaartvereniging Tolbert. De website is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel weergave en is tevens zoekmachine vriendelijk opgebouwd. 

"Wij nemen mensen het werk uit handen als ze het zelf niet kunnen op de manier waarop ze het graag gedaan zouden willen hebben."

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

Als lid van de vereniging betaal je contributie en bij overlijden wordt de ledenkorting verrekend met de kosten van de uitvaart. Heb je geen spaarpotje op de bank dan doe je er verstandig aan om naast het lidmaatschap van de vereniging een verzekering af te sluiten. Een polis die geld uitkeert bij overlijden is het meest logisch. Van die uitkering plus de ledenkorting kan de uitvaart dan worden betaald.

Een uitvaart die gedaan wordt door een uitvaartvereniging is een stuk goedkoper dan wanneer dit gedaan wordt door een commercieel bedrijf. De oorzaak is duidelijk. De uitvaartvereniging is een vrijwillige club en verdient niet op een uitvaart, of dat nu een begrafenis is of een crematie. Dat maakt niet uit.

Wij denken graag met je mee is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten