Ondernemen met Passie

In opdracht van: Eethuys Boer'n trek

Horecaondernemers werken vaak met passie. Van 5-sterrenhotel tot snackbar op de hoek, de ondernemer probeert zijn gasten zo goed mogelijk te bedienen. Niet zo gek, want tevreden gasten zorgen voor bestaansrecht van het bedrijf.

Horecabedrijven hebben weinig tijd. Sterker nog, er wordt harder gewerkt dan in welke andere branche dan ook. Niet alleen meer uren, maar ook nog eens op onmogelijke tijden. Veel ondernemers zijn zich er absoluut van bewust dat ze zich ook online goed moeten profileren. Maar waar halen ze de tijd vandaan? En al zouden ze eens een ochtendje vrij maken, dan ontbreekt de kennis. Waar moet je beginnen?

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

Passie noemden wij in de eerste zin van dit artikel, want dat is wat Moniek uitstraalt. Door dit enthousiasme ook in haar socialmediaberichten te verwerken, versterken we de gunfactor. Waar is ze trots op? Waar zijn haar collega’s trots op? Deze ‘tone of voice’ komt terug in alle berichten. We maken de berichten menselijk. Hoe menselijker de berichten, maar zeker ook de reacties op berichten van gasten, hoe meer het uiteindelijk zal opleveren. En inderdaad, dat kost wel tijd. Maar als je dit goed aanpakt, garanderen wij dat het goed uitpakt.

Een bericht op social media moet vooral voor de doelgroep leuk zijn en niet zozeer voor je zelf. We denken bij elk bericht dat we plaatsten even goed na of de doelgroep het leuk zal vinden. Als je berichten nooit worden gedeeld, dan zijn de berichten blijkbaar niet boeiend genoeg. We verplaatsen onszelf in de doelgroep.

En om te vieren dat Eethuys Boer'n trek 1 jaar bestond, mochten wij elk seizoen gratis patat weggeven! Dit heeft geresulteerd in een snelle groei van de naamsbekendheid. Inmiddels mogen we wel zeggen dat Eethuys Boer'n trek een begrip is in Leek.

Ondernemen met Passie is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten