Een plekje veroveren in het hart van de doelgroep

In opdracht van: Kuperus Hengelsport

We dompelen ons onder in de wereld van de consument, zodat we met relevantie en creativiteit een plekje veroveren in het hart van de doelgroep.

Goede, relevante en creatieve content is vereiste nummer één bij een sterk merkverhaal. Wij maken content voor de verschillende social media kanalen van Kuperus hengelsport. 

De doelgroep bereiken is van groot belang, maar deze groep mensen activeren en een steeds groter wordende groep loyale consumenten binden aan een merk is nog veel belangrijker. Hiervoor creëren wij activaties; groot of klein, online of offline. 

We dragen zorg voor de webcare; het beantwoorden van vragen en afhandelen van klachten, maar ook voor de fun webcare, waarbij we proactief conversaties aangaan met de doelgroep.

Wat hebben wij gedaan?


Kuperus Hengelsport is door in-house kennis op WK-niveau de absolute witvisspecialist van Nederland. Ramon Ansing adviseert, vertelt en licht namelijk graag (online) toe hij keuzes maakt binnen zijn (wedstrijd)visserij.

Met de wortels diep ingegraven op het gebied van doodazen en het verzamelen van internationaal kunstaas, is Rudolf Kuperus gepassioneerd eigenaar. Een nuchtere, pientere bom ervaring. Van maatinrichting van de snoekbaarsboot tot doodazen met bevroren klauwen vanaf steigers in winterse havens, hij adviseert belangeloos volledig en gaat een scherpe grap nooit uit de weg.

Een plekje veroveren in het hart van de doelgroep is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten