De lekkerste burgers in Leek

In opdracht van: Eethuys Boer'n trek

Vanaf nu bestel je jouw lunch of avondeten heel gemakkelijk online bij Eethuys Boer'n trek. Bekijk de nieuwe website en gebruik ons zelf ge bestelsysteem via www.boerntrek.nl.De basis is een krachtig CMS voor je bestelwebsite, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden.

Het is ontwikkeld vanuit jou als gebruiker: alles wat je nodig hebt, is nooit meer dan een paar klikken van je vandaan. Zo kun je eenvoudig zelf een website of webshop inrichten, waarbij je zelf bepaalt of je daar van ons ondersteuning bij wilt.

De altijd enthousiaste Moniek en haar Boer’n staan voor je klaar met de lekkerste frites, burgers, snacks, broodjes, salades en andere maaltijden of specials.
 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

De combinatie van offline en online dezelfde user experience

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Inclusief dezelfde sfeer, beleving en kracht als je fysieke onderneming. Dat snappen wij!

Vanuit de wens van onze klanten ontstond het plan om een systeem te bieden dat behalve krachtig en veelzijdig vooral ook gebruiksvriendelijk is. Het is ontwikkeld vanuit jou als gebruiker: alles wat je nodig hebt, is nooit meer dan een paar klikken van je vandaan. Zo kun je eenvoudig zelf een website of webshop inrichten, waarbij je zelf bepaalt of je daar van ons ondersteuning bij wilt.


De basis is een krachtig CMS voor je bestelwebsite, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden. Geheel op maat en uit te breiden op basis van jou wensen. Een webshop met kassakoppeling waarin klanten heerlijke maaltijden kunnen bestellen of jouw producten aan kunnen schaffen.

Wij bieden slimme oplossingen zodat jij je klanten optimaal kunt bedienen, in de retail, leisure, sport, zorg, horeca of catering.
 

Pas je onderneming aan op de nieuwe anderhalve-meter-samenleving en kies voor afhalen of bezorgen. Ook de benodigde marketing en drukwerk kunnen wij met plezier voor je regelen. En groeit je bedrijf en daarmee ook jouw wensen? Wij groeien met je mee. Ontdek zelf welke mogelijkheden er zijn en laat je inspireren.

 

Actie’s of verstuur kortingcoupons

Houdt klanten op de hoogte van bijvoorbeeld actie’s of verstuur kortingcoupons. Jouw klanten kunnen bij het bestelproces aangeven of zij ingeschreven willen worden voor de nieuwsbrief. Wij kunnen een nieuwsbrief in jouw huisstijl ontwerpen welke op een vooraf ingestelde datum en tijd automatisch verstuurd zal worden.

De lekkerste burgers in Leek is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten