De vloggende fietsenmaker

In opdracht van: De vries Tolbert

Kennen jullie onze vloggende fietsenmaker al?

Het leven van de fietsenmaker gaat niet altijd over rozen..

Albert Postma verrast ons dagelijks met leuke vlogs van zijn belevenissen in de fietsenwinkel. Een ontzettend leuke manier om online op te vallen, een plezier om mee te werken en om naar te kijken! 

Ga je hem ook volgen?

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Social Media
  • Design

In de drukke online wereld is het soms lastig om op te vallen en de aandacht van je publiek te trekken. Gelukkig is er Albert Postma, de vloggende fietsenmaker uit Tolbert die met zijn enthousiaste en humoristische vlogs dagelijks voor online plezier en aandacht zorgt.

Als eigenaar van een fietsenwinkel heeft Albert dagelijks te maken met de meest uiteenlopende situaties en klanten. Van kapotte banden tot gestolen fietsen en van enthousiaste kinderen tot chagrijnige volwassenen, alles komt voorbij in zijn vlogs. Hij neemt zijn kijkers mee in zijn dagelijkse avonturen en weet op een humoristische manier zijn verhalen te vertellen.

Voor bedrijven kan het lastig zijn om online op te vallen, maar Albert bewijst dat het mogelijk is. Door zijn vlogs trekt hij niet alleen de aandacht van bestaande klanten, maar ook van potentiële nieuwe klanten. Door zijn persoonlijkheid en humor weet hij mensen aan zich te binden en te laten zien dat hij de juiste persoon is om naar toe te gaan voor fietsreparaties.

Wij vinden het ontzettend leuk om met Albert samen te werken en zijn vlogs te delen op onze social media kanalen. Het is een plezier om met hem te werken en om te zien hoe hij dagelijks voor online plezier en aandacht zorgt. Volg jij hem al?

De vloggende fietsenmaker is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten