Het bospodium herleeft tijdens het Pinksterfestival in Leek

In opdracht van: Sportcentrum Leek

Het Pinksterfestival in Leek was een groot succes en wij bij Ambacht Media zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het heropleven van het bospodium. We hebben met volle overgave meegewerkt aan het organiseren en tot leven brengen van dit unieke evenement. Het was een avontuur waar we met veel plezier op terugkijken.

Een ambachtelijke touch

Bij Ambacht Media zijn we gek op het creëren van bijzondere belevenissen. Samen met Sportcentrum Leek hebben we de handen ineen geslagen en volop meegedacht over het Pinksterfestival. Van het ontwerpen van de huisstijl tot het bedenken van ludieke acties, we hebben onze creativiteit en vakmanschap ingezet om het festival tot een onvergetelijk spektakel te maken.

Opvallend, online én offline

Als Ambachtslieden weten we als geen ander hoe we een verhaal tot leven kunnen brengen. We hebben spraakmakende online campagnes opgezet om het Pinksterfestival te promoten en het publiek te betrekken. Met opvallende content en interactieve posts hebben we een online boost gecreëerd die het festival succesvol onder de aandacht heeft gebracht. Maar ook offline hebben we van ons laten horen, met opvallend promotiemateriaal en een grappige stunt met apen in het bos.

Een festivalervaring in beeld

Tijdens het Pinksterweekend waren onze Ambachtslieden overal te vinden, gewapend met camera's en een scherp oog voor detail. We hebben niet alleen de meest fantastische foto's en video's gemaakt voor de aftermovie en sociale media, maar ook de sfeer achter de schermen vastgelegd. Met onze beelden hebben we de festivalervaring tot leven gebracht en de hoogtepunten voor vastgelegd.

Een succesvolle samenwerking en dankbaarheid

Het succes van het Pinksterfestival was te danken aan de geweldige samenwerking met verschillende partijen, elk met hun eigen expertise. We willen Jacob Veenema en Albert Kuil in het bijzonder bedanken voor hun vertrouwen in ons team en de vrijheid die ze ons hebben gegeven. Dankzij hun geloof in onze ambachtelijke capaciteiten hebben we, samen met vele anderen, het bospodium tijdens het Pinksterweekend weer laten leven.

Het Pinksterfestival in Leek was een geweldige ervaring en wij zijn enorm dankbaar dat we hebben kunnen bijdragen aan het weer tot leven brengen van het bospodium. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succesvolle evenement en aan alle festivalgangers die met volle teugen hebben genoten van de ambachtelijke festivalervaring.

We kijken ernaar uit om onze creativiteit en vakmanschap in te zetten bij toekomstige projecten en samen nieuwe onvergetelijke momenten te creëren.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design
  • Event

Het bospodium herleeft tijdens het Pinksterfestival in Leek is onder handen genomen door

Luca

Videobrouwer

Met zijn passie voor film en oog voor detail, zorgt hij voor de perfecte shots en edit. Luca is altijd op zoek naar creatieve manieren om verhalen te vertellen en deze vast te leggen op beeld. Hij kan ideeën tot leven brengen.

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten