Een oplossing voor elke branche

In opdracht van: De Luca automatisering

Samen met De Luca hebben wij een nieuwe website met webshop gelanceerd. We hebben gekozen voor een strak en fris design met bewegend beeld wat zorgt voor een goede indruk over de dienstverlening De Luca. De website is geoptimaliseerd voor tablet en mobiel weergave en is tevens zoekmachine vriendelijk opgebouwd. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Huisstijl
  • Design

De Luca automatisering is sinds 1972 de leverancier van uitgebreide computer apparatuur met als doel het afrekenen van producten/diensten in winkels te bevorderen. In het begin van ons bestaan hebben wij altijd kassasystemen verkocht van de gerenommeerde merken zoals : Commodore, NCR, IBM, Casio Samsung. sinds ongeveer de 90-er jaren zijn wij gestart met de ontwikkeling van eigen software, zodat wij niet afhankelijk zijn van partijen en onze eigen pad en visie konden bewandelen.

Een oplossing voor elke branche is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten