Reclamebord Pekela Zonnepark

In opdracht van: Pekela Duurzaam

Samen met dorpsgenoten bouwen ze hier een zonnepark voor Pekela Duurzaam. Veel groen, wandelpaden en zonne-energie voor Pekelders. Wij mochten ervoor zorgen dat alle inwoners precies weten waar dit gaat gebeuren. Daar dus! 

We zijn blij dat we hebben kunnen bijgedragen aan de reclamecampagne voor het Pekela Duurzaam zonnepark, een project dat samen met dorpsgenoten is ontwikkeld. Het zonnepark is een geweldig voorbeeld van hoe we kunnen samenwerken om een duurzamere toekomst te creëren. Het biedt niet alleen schone energie aan het dorp, maar ook een prachtige omgeving voor de inwoners om van te genieten met groene wandelpaden en veel groen. Wij zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de bekendmaking van dit project en we hopen dat het een voorbeeld zal zijn voor andere steden en dorpen om samen te werken aan een duurzamere toekomst. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming van het Pekela Duurzaam zonnepark!

Wat hebben wij gedaan?

  • Design

Reclamebord Pekela Zonnepark is onder handen genomen door

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten