Gekenmerkt door eenvoud

In opdracht van: Scandinavischewoonwinkel.nl

Scandinavisch design kenmerkt zich door eenvoud, hoge kwaliteit en grote functionaliteit. Samen met het team van Scandinavischewoonwinkel.nl hebben we gewerkt aan een website die daar perfect bij aansluit. 

www.scandinavischewoonwinkel.nl

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Google Ads
  • Design

We zijn blij om te delen dat we samen met het team van Scandinavischewoonwinkel.nl hebben gewerkt aan een website die perfect past bij de kernwaarden van Scandinavisch design: eenvoud, hoge kwaliteit en grote functionaliteit. Als ontwikkelingsteam waren we enthousiast om te werken aan een project dat de essentie van Scandinavisch design weerspiegelt en dat we hebben kunnen bijdragen aan de online aanwezigheid van deze prachtige woonwinkel.

De website is ontworpen met een eenvoudige, minimalistische esthetiek en een intuïtieve, functionele gebruikersinterface die de aandacht vestigt op de prachtige Scandinavische producten die beschikbaar zijn. We hebben ervoor gezorgd dat de website niet alleen mooi is, maar ook voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, met snelle laadtijden en responsieve ontwerpen die werken op alle apparaten en schermformaten.

Het was een geweldige ervaring om samen te werken met het team van Scandinavischewoonwinkel.nl en we zijn trots op het resultaat. We hopen dat de nieuwe website een uitnodigende en naadloze winkelervaring biedt voor alle bezoekers en een positieve bijdrage levert aan de groei van de winkel. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van dit project!

Gekenmerkt door eenvoud is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten