Website Meerpaal advies

In opdracht van: Meerpaal advies

Met trots kondigen wij de oplevering van de nieuwe website voor Meerpaal Advies aan. Ons team heeft samen met Meerpaal Advies gewerkt om een website te creëren die perfect aansluit bij hun onderscheidende vermogen en deze op een heldere en aantrekkelijke manier weergeeft.

Meerpaal Advies staat bekend om haar expertise op het gebied van verzekeringen, pensioenen en vermogen opbouw. Met de nieuwe website wordt dit nog beter in beeld gebracht en krijgt de bezoeker een compleet beeld van de mogelijkheden die Meerpaal Advies biedt.

Dankzij de focus op maatwerk en de combinatie van functionele en visuele elementen, is de website niet alleen informatief, maar ook eenvoudig te gebruiken. Meerpaal Advies is niet alleen een deskundig adviesbureau, maar heeft nu ook een website die dit onderscheidend vermogen uitstraalt.

Benieuwd naar de website. Bekijk deze hier.

 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development

Website Meerpaal advies is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten