Een compleet nieuw jasje

In opdracht van: Vredewold

De nieuwe website van Stichting Vredewold is live!

We hebben gewerkt vanuit een benadering die gebruikers van de site centraal stelt: bewoners, familieleden en medewerkers. 

In het nieuwe concept is de route naar alle informatie zo kort en intuïtief mogelijk. Ook is het intranet van Vredewold op dezelfde manier in een compleet nieuw jasje gestoken. Een prachtige opdracht met een mooi eindresultaat!

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Huisstijl
  • Design

Wij zijn laagdrempelig, handelen gedreven en adequaat vanuit een overzichtelijke organisatie met eigen diensten en woonvoorzieningen.

Vredewold heeft krachtige professionele en vrijwillige medewerkers. Wij investeren veel in persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Vredewold biedt in het Westerkwartier veelzijdige diensten aan op het gebied van wonen, welzijn en zorg. We hebben oog voor de mens en kennen een hoge kwaliteit van dienstverlening.

Vredewold is gericht op samenwerking met andere organisaties om tot optimale dienstverlening te komen. We hebben goed contact met onze omgeving en zijn een actieve speler in de toekomst.

Een compleet nieuw jasje is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten