Zij weten wel raad met slapen

In opdracht van: Bedweters

We hebben een website met webshop gelanceerd en draaien een Adwords campagne voor de Bedweters. We stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties in en ontwikkelen effectieve advertenties. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik in. We monitoren continu hoe de campagne loopt en sturen bij wanneer nodig.

 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Google Ads
  • Huisstijl
  • Design

Deze online beddenwinkel is de perfecte mix van aanbiedingen en nieuwe collectie. In deze bedden outlet kom je ongetwijfeld die ene boxspring aanbieding tegen waarnaar je al tijden op zoek bent. Of je ziet er dat originele merk waar iedereen het over heeft. De collectie wordt regelmatig ververst en aangevuld. Mocht je toch een bed, matras of ander product missen, geef dan gelijk een seintje. Ze helpen je graag mee in de zoektocht naar de ideale slaapkamer!

Zij weten wel raad met slapen is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten