Nieuw design voor LibGuides Universiteit Groningen

In opdracht van: Universiteit Groningen

Vanuit de University of Groningen krijgen wij de opdracht om een nieuw design te maken voor hun digitale bibliotheek. Dit design hebben we geïmplementeerd in het LibGuides systeem. 

De studenten kunnen nu nog makkelijker artikelen over een bepaald onderwerp, thema of vak vinden. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Design

We zijn trots om aan te kondigen dat we hebben samengewerkt met de University of Groningen om hun digitale bibliotheek te verbeteren. We kregen de uitdagende opdracht om een nieuw design te maken dat het voor studenten nog makkelijker zou maken om artikelen over een bepaald onderwerp, thema of vak te vinden.

We hebben een modern en intuïtief design gemaakt dat is geïmplementeerd in het LibGuides systeem. Hierdoor hebben we de gebruikerservaring aanzienlijk kunnen verbeteren. De nieuwe interface maakt het voor studenten nu veel gemakkelijker om de gewenste artikelen te vinden. Daarnaast hebben we gezorgd voor een naadloze integratie van het nieuwe design met het bestaande systeem van de bibliotheek.

Het was een genoegen om met de University of Groningen samen te werken aan dit project. We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de verbetering van de gebruikerservaring voor studenten. We hopen dat het nieuwe design zal bijdragen aan een meer efficiënte en effectieve zoekervaring voor alle gebruikers van de bibliotheek. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van dit project!

Nieuw design voor LibGuides Universiteit Groningen is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten