Grunn at the Park bij Podium Nienoord Leek

In opdracht van: Podium Nienoord

De Pinksterdrukte is voorbij dus tijd om ons te focussen op het volgende event: Grunn at the Park bij Podium Nienoord Leek. De website heeft een update gekregen, zodat iedereen online gemakkelijk tickets kan kopen.

De voorbereidingen voor deze gezellige en grote picknick met Pe en Rinus memes & Van De Straat zijn in volle gang. Zien we jou daar ook?

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Event

Grunn at the Park is hét jaarlijkse evenement bij Podium Nienoord Leek dat volledig in het teken staat van Groningen. Op deze ontspannen middag vol muziek, lekker eten, drinken en meer kan jong en oud zich volledig onderdompelen in al het moois dat Groningen te bieden heeft. Het evenement vindt plaats op zondag van 15.00 tot 19.00 uur en de toegang is gratis.

Het Groningse thema van Grunn at the Park komt terug in alle aspecten van het evenement. De muziek is geheel Gronings en biedt een diverse mix van stijlen om het publiek te vermaken. Naast de muziek is er een ruime keuze aan heerlijk eten en drinken, van lokale lekkernijen tot bekende gerechten uit de regio. Proef de authentieke smaken van Groningen en geniet van een selectie van lokale bieren en wijnen.

De gezellige sfeer wordt versterkt door de opzet van één grote picknick, waarbij bezoekers samen kunnen genieten van het eten en drinken op een bankje, picknickkleed of loungestoel. Neem de tijd om te ontspannen en te genieten van het zomerse weer en de prachtige omgeving van Podium Nienoord Leek.

Grunn at the Park is de perfecte gelegenheid om het unieke karakter van de provincie Groningen te ontdekken en te ervaren. Podium Nienoord Leek nodigt iedereen uit om met vrienden en familie te komen en te genieten van deze fantastische middag. Dus trek je beste Groningse outfit aan, zeg "Moi" en kom langs om te genieten van deze onvergetelijke dag!

Grunn at the Park bij Podium Nienoord Leek is onder handen genomen door

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten