Eigenwijs eigentijds

In opdracht van: Boekhandel Daan Nijman

De nieuwe website is live! 

De primeur was natuurlijk aan Femke van Boekhandel Daan Nijman. Maar ook wij delen deze compleet vernieuwde website graag met jullie.

Nu kunnen ze jou online nog beter van dienst zijn. De website is eigenwijs eigentijds, zoals je dat van ze gewend bent. Collega’s delen op deze nieuwe plek hun boekentips en Femke schrijft blogs om je het verrassende wel en wee van een boekondernemer te laten meebeleven.

Daarnaast houden ze de site actueel. Met vaste onderdelen als boeken in het nieuws en net verschenen boeken. Wil je niets meer missen? Schrijf je dan vooral ook in voor de nieuwsbrief die wij mogen opstellen en volg de actieve social media pagina's, dan ben je altijd op de hoogte.

Ontdek www.daannijman.nl en ervaar het gebruiksgemak.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

Eigenwijs eigentijds is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten