Toko Jawi in Roden

In opdracht van: Toko Jawi

Wij sprongen een gat in de lucht toen wij de aanvraag in onze mailbox zagen voor het ontwerpen van een logo, het maken van een website en het ondersteunen voor social media kanalen voor een nieuwe Toko in Roden. Eindelijk een Toko in de buurt van ons kantoor!

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Social Media
  • Huisstijl

De eigenaren Jan en Winston hadden al een naam voor de Toko bedacht: Toko Jawi. De kleuren die ze wilden gebruiken moesten in lijn zijn met de kleuren van Noorderveld en verder lieten ze alles aan ons over. 

Niels heeft het logo en de website ontworpen en Björn heeft dit ontwerp in ons eigen CMS geplaatst. Naast de website wilden Jan en Winston ook graag actief zijn op Facebook en Instagram. Ciska is de afgelopen tijd bezig geweest met het creëren van betrokken volgers op beide kanalen. Ciska: "Hoe leuk is het dat mensen nu zelf foto's sturen van de gerechten die bij Toko Jawi worden gemaakt. Deze foto's gebruiken wij weer op de website en de socialmediakanalen."

Wij hebben al wat gerechten geproeft! En geloof ons, die gerechten smaken heerlijk.

Ben jij benieuwd naar de menukaart van Toko Jawi? Check dan hier hun website. En vergeet ze natuurlijk niet de volgen op Facebook en Instagram.

Wil jij ook een nieuwe of vernieuwde website? Ben jij op zoek naar iemand die een logo voor je kan maken? Heb je geen tijd meer voor het beheren van je socialmediakanalen? Neem contact met ons op! De koffie staat voor je klaar.

 

Toko Jawi in Roden is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten