Handen uit de zakken

In opdracht van: Proklim

Je kunt de ladder naar succes niet beklimmen met de handen in je zakken. Dus handen uit die zakken en aan de slag met de website van ProKlim.

Deze heeft een flinke upgrade gehad! Je kan nu ook online ladders, trappen en steigers bestellen.

www.proklim.nl

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Marketing
  • Google Ads
  • Huisstijl
  • Design

Bij ProKlim weten ze als geen ander dat je de ladder naar succes niet kunt beklimmen met je handen in je zakken. Daarom hebben ze recentelijk hun website een flinke upgrade gegeven, zodat klanten nu nog makkelijker online ladders, trappen en steigers kunnen bestellen.

Op de nieuwe website van ProKlim kun je het gehele assortiment bekijken en filteren op verschillende productkenmerken. Zo vind je in een handomdraai het juiste product voor jouw klus. Daarnaast is de website voorzien van handige tips en adviezen voor het veilig gebruik van de producten, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige werkomgeving.

Bij ProKlim staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Alle producten zijn dan ook uitvoerig getest en voldoen aan de laatste Europese normen en veiligheidseisen. Bovendien is het assortiment biologisch afbreekbaar en wordt er gebruik gemaakt van gerecycled materiaal, zodat het bedrijf ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Of je nu een professionele klusser bent of een particulier die een klusje moet klaren, bij ProKlim ben je aan het juiste adres voor ladders, trappen en steigers van hoge kwaliteit en met de garantie van veiligheid. Neem eens een kijkje op de vernieuwde website: www.proklim.nl.

Handen uit de zakken is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten