Ambacht Media serveert de lekkerste online snacks!

In opdracht van: Cafetaria Borger

Bij Ambacht media zijn we trots op het gebruiksvriendelijke systeem dat we hebben ontwikkeld voor onze klanten. Zo ook voor Cafetaria Borger, waar we recent een nieuwe website hebben opgeleverd. Omdat de medewerkers van Cafetaria Borger het druk genoeg hebben met het bereiden van de lekkerste snacks, hebben we ervoor gezorgd dat het onderhouden van de website niet te ingewikkeld is.

Ons CMS-systeem maakt het mogelijk om met enkele simpele stappen de website up-to-date te houden. Inloggen, klikken, typen en opslaan, meer is er niet nodig! Wil je zelf eens ervaren hoe eenvoudig ons systeem werkt? Kom gerust langs bij ons voor een bakje koffie en wij laten je graag zien hoe het werkt.

Bij Ambacht media willen we ervoor zorgen dat onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van hun website en online aanwezigheid. Met ons gebruiksvriendelijke CMS-systeem is het onderhouden van de website een fluitje van een cent.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development

Ambacht Media serveert de lekkerste online snacks! is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten