Je kijkt je ogen uit

In opdracht van: Sustainer

Sustainer Homes: voor een duurzamere & mooiere leefomgeving – en snel een beetje. Biobased bouwen, industrialisering en digitalisering.

Voor dit modulair, high-tech bouwsysteem mochten wij een geweldige website ontwikkelen. Je kijkt je ogen uit op www.sustainer.nl/

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Huisstijl
  • Design

Bij Sustainer Homes geloven ze in een duurzamere en mooiere leefomgeving. En daar dragen ze aan bij door middel van biobased bouwen, industrialisering en digitalisering. Met hun modulair, high-tech bouwsysteem leveren ze op maat gemaakte duurzame woningen en andere gebouwen die snel te realiseren zijn en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld.

Om deze boodschap en hun diensten op de juiste manier te communiceren, mochten wij een geweldige website ontwikkelen voor Sustainer Homes. Op www.sustainer.nl/ kijk je je ogen uit: de website is modern, strak en laat de kracht van Sustainer Homes goed zien.

Het eerste wat opvalt is het gebruik van prachtige beelden van duurzame woningen en gebouwen die Sustainer Homes heeft gerealiseerd. Dit geeft een goed beeld van de kwaliteit en het vakmanschap van het bedrijf. Ook de duidelijke en gestructureerde navigatie maakt het makkelijk om de juiste informatie te vinden. De website is geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobiele apparaten, zodat bezoekers op elk apparaat een optimale gebruikerservaring hebben.

Een belangrijk onderdeel van de website is de informatie over het bouwsysteem van Sustainer Homes. Door middel van heldere visuals en teksten wordt uitgelegd hoe dit innovatieve systeem werkt en wat de voordelen zijn ten opzichte van traditionele bouwmethoden. Potentiële klanten kunnen op de website ook direct een offerte aanvragen voor hun eigen duurzame woning of gebouw.

Al met al is de website van Sustainer Homes een geweldig visitekaartje voor het bedrijf en hun missie. Het is een modern en strak ontwerp dat de kracht van het high-tech bouwsysteem van Sustainer Homes goed uitdraagt. Wij zijn trots op het resultaat van dit project en hopen dat de website bijdraagt aan een duurzamere wereld.

Je kijkt je ogen uit is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten