Queen in de Pompstee

In opdracht van: Pro Entertainment

De eerste evenementen en feesten zijn een feit!
We trappen af met de marketing voor de Winnaar van het SBS6 programma ‘The Tribute – Battle of the bands’ live in De Pompstee Roden. 

De Band ‘Queen Must Go On’ heeft één visie: de muziek van Queen naar je toe brengen. Daar moet je bij zijn!

Live concert: 9 april '22

Zaal open: 20:00 uur

Tickets: bit.ly/ticketsQueenlive

 

Tributeband 'Queen Must Go On' staat in een uitverkocht Ziggo Dome. Maar jij kan op 9 april naar De Pompstee Roden.

Wat hebben wij gedaan?

  • Marketing
  • Social Media
  • Design
  • Event

De eerste evenementen en feesten zijn een feit! En we trappen af met de marketing voor het live concert van 'Queen Must Go On', de winnaar van het SBS6 programma 'The Tribute - Battle of the bands'. De tributeband heeft één visie: de muziek van Queen naar je toe brengen. En dat doen ze met zoveel passie en energie, dat je erbij móet zijn!

Op zaterdag 9 april 2022 staan ze op het podium in De Pompstee Roden. De zaal gaat open om 20:00 uur en het belooft een spectaculair concert te worden. Zorg dat je erbij bent en koop snel je tickets via bit.ly/ticketsQueenlive.

'Queen Must Go On' heeft al vele harten gestolen met hun overtuigende en dynamische optredens. Zo stonden ze eerder al in een uitverkocht Ziggo Dome en op diverse andere podia in binnen- en buitenland. Maar nu kun jij ze van dichtbij meemaken in De Pompstee Roden.

Bereid je voor op een avond vol hits, zoals 'Bohemian Rhapsody', 'Don't Stop Me Now' en 'We Are The Champions'. De bandleden van 'Queen Must Go On' weten als geen ander hoe ze de sfeer erin moeten brengen en het publiek moeten vermaken. Een avond met deze tributeband is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Mis deze unieke kans niet en beleef de muziek van Queen live in De Pompstee Roden op 9 april 2022. Koop nu je tickets via bit.ly/ticketsQueenlive en geniet van een avond vol energie en passie!

Queen in de Pompstee is onder handen genomen door

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten