Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot

In opdracht van: Wesley Koop

Een website waarop realisaties tot leven komen, waar je geïnspireerd wordt en getriggerd raakt om meer te willen zien.

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

Wij zijn actief als betrouwbaar en gedegen installatiebedrijf in Leek en omgeving die met name voor de particuliere markt werkzaam is. Op het gebied van installatietechniek zijn wij allround. Klanten kunnen bij ons terecht voor gas, water, elektra, centrale verwarming, zonnepanelen maar zeker ook voor de bijbehorende klussen. 

De ontwikkelingen gaan enorm snel en wij volgen deze op de voet. Wesley installatietechniek is een kleine onderneming en daardoor krijg je altijd een vertrouwd gezicht bij je aan de deur. 

Wij staan bekend om ons enthousiasme, precisie en vakwerk. Onze slogan is dan ook niet voor niets: "Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot!"


Onderscheid in kwaliteit
Wesley onderscheidt zich in kwaliteit van afwerking en maatwerk. 

Wij werken alleen met A-merk producten en materialen waarmee wij voor een perfecte afwerking kunnen zorgen. Zo staan wij garant voor het afgeleverde werk. 

Voor grotere opdrachten werken wij samen met professionele collega's, die het vak goed verstaan. Wij zullen dan altijd het aanspreekpunt blijven, waarmee de opdracht in goede banen wordt geleid. 

Wij zijn niet tevreden als de klant dat ook niet is.

Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten