Succesvolle vacature campagne voor Andre Dokter

In opdracht van: Steakhouse Andre Dokter

Bij Ambacht Media gaan we verder dan traditionele vacaturecampagnes. Onze samenwerking met Andre Dokter is een perfect voorbeeld van hoe creativiteit en strategie kunnen leiden tot opvallende en succesvolle resultaten.

Voor de functie van leerling kok hebben we een unieke campagne ontwikkeld die niet alleen de aandacht trekt, maar ook enthousiasme opwekt. Ons idee is eenvoudig maar effectief: meld je aan als leerling kok bij Andre Dokter en ontvang een splinternieuwe scooter.

Waarom een scooter? Dit simpele vervoermiddel staat symbool voor de toewijding van Andre Dokter om zijn team te ondersteunen en ervoor te zorgen dat vervoer nooit een hindernis mag zijn. Met een eigen scooter kunnen leerling koks moeiteloos naar het werk komen, waar ze ook wonen.

Onze campagne omvat visueel aantrekkelijke elementen, pakkende advertenties en doelgerichte verspreiding op sociale media en andere relevante platforms. Het resultaat? Een stroom enthousiaste kandidaten die solliciteren voor de functie.

Bij Ambacht Media geloven we in creatief denken en het leveren van opvallende resultaten. Onze doorlopende samenwerking met Andre Dokter is een bewijs van hoe innovatie en strategie kunnen samenkomen voor een succesvolle vacaturecampagne. We zijn er trots op dat we bijdragen aan het vinden van getalenteerde leerling koks voor Andre Dokter en kijken uit naar de voortzetting van deze vruchtbare samenwerking.

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Design

Succesvolle vacature campagne voor Andre Dokter is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten