Maak een goede start

In opdracht van: Autobedrijf Martens

Voor Autobedrijf Martens, een echt familiebedrijf, mochten wij een nieuwe website realiseren. Een verlengde van hun occasionplein van ruim 3500m2. Waar ten allertijden zo’n 180 auto’s te bezichtigen zijn, voornamelijk Volkswagen en Audi. En een podium voor hun nieuwe werkplaats die beschikt over 10 hefbruggen en maar liefst 1150m2 groot is!

De nieuwe website met het huidige occasionaanbod vind je op www.autobedrijfmartens.nl

Michael Steenbergen Videoproducties

Wat hebben wij gedaan?

  • Development

De nieuwe website toont het actuele occasionaanbod en biedt de bezoeker een uitgebreid overzicht van de beschikbare modellen. Daarnaast is er ruimte voor informatie over het bedrijf zelf, de historie en de service die zij bieden.

Een belangrijk onderdeel van de nieuwe website is de aandacht voor de nieuwe werkplaats. Deze is voorzien van maar liefst 10 hefbruggen en beslaat een oppervlakte van 1150m2. Door middel van een overzichtelijke pagina op de website kan de bezoeker meer informatie vinden over deze werkplaats en de diensten die daar worden aangeboden.

Wij zijn trots op het resultaat van dit project en zijn blij dat we Autobedrijf Martens hebben kunnen helpen met het realiseren van een professionele en overzichtelijke website. Neem gerust een kijkje op www.autobedrijfmartens.nl om het resultaat te bekijken en te ontdekken welke auto's er momenteel beschikbaar zijn.

Maak een goede start is onder handen genomen door

Björn

Codebrouwer

Met zijn diepgaande kennis als full stack developer smeedt Björn de front-end en back-end systemen naadloos samen. Hij benadert elke code als een kunstwerk en elk project met de finesse van een echte ambachtsman.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten