Voor echte Boer'n trek

In opdracht van: Eethuys Boer'n Trek

Bestel jouw lunch of avondeten heel gemakkelijk online bij Eethuys Boer'n Trek in Leek. 

Het systeem is ontwikkeld vanuit jou als gebruiker: alles wat je nodig hebt, is nooit meer dan een paar klikken van je vandaan. Zo kun je als klant eenvoudig de website of webshop inrichten, waarbij je zelf bepaalt of je daar van ons ondersteuning bij wilt.

De altijd enthousiaste Moniekje en haar Boer’n staan voor je klaar met de lekkerste frites, burgers, snacks, broodjes, salades en andere maaltijden of specials. Bekijk de nieuwe website op www.boerntrek.nl

Ook een bestelsysteem voor je winkel of restaurant? Ga naar www.ambachtmedia.nl/development/

Wat hebben wij gedaan?

  • Development
  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Huisstijl
  • Design

Voor echte Boer'n trek is onder handen genomen door

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Björn

Websitemetselaar

Onze leergierige developer. Bjorn wil jouw verwachtingen overtreffen, en eigenlijk die van hemzelf ook. Te midden van de moeilijkheid ligt voor hem de mogelijkheid.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten