Slapen in de Jumbo

In opdracht van: Intenza Comfort

Wat ontzettend gaaf dat we hier aan mee mochten werken. Wij hebben er voor gezorgd dat deze pop-up store in de Jumbo Foodmarkt Groningen niet te missen was door een opvallend persbericht, posters, stickers, flyers, reclame borden en folders. 

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Marketing
  • Social Media
  • Design
  • Event

Groningen kreeg er een tijdelijke store bij. Vitality Pur opende voor drie weken de deuren van een Pop- Up store in de Foodmarkt van de Jumbo in de Euroborg.

"Vitality Pur is de specialist op het gebied van slapen en zorgt ervoor dat winkelend publiek in de Pop- Up store kan profiteren van zeer scherpe aanbiedingen op bijvoorbeeld dekbedden, kussens, matrassen, hoeslakens en handdoeken. Er staat zelfs een boxspring midden in de Pop- Up store om te proefliggen.

Voordat de deuren van deze store open gaan, organiseert Vitality Pur een veiling voor het goede doel. Op dinsdag 1 oktober wordt een complete elektrische boxspring geveild met een winkelwaarde van euro 3.495. De opbrengst komt geheel ten goede aan de ‘Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis’ van het Universitair Medisch Centrum Groningen.

Het Beatrix Kinderziekenhuis is een onderdeel van het UMC Groningen en richt zich op hoogwaardige medische diagnostiek, behandeling en zorg voor kinderen in de leeftijd van 0-17 jaar.

De veiling in de Pop- Up store start om 20.00 uur en zal worden gepresenteerd door Rob Mulder. Het doel is om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen zodat naast een goede behandeling het gezinsleven zoveel mogelijk door kan gaan in het Beatrix Kinderziekenhuis."

 

Slapen in de Jumbo is onder handen genomen door

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten