Onze stappen tegen dementie

In opdracht van: Memory Walk Leek

Het maakt niet uit of je 5, 10 of 17.5 km loopt. ???? Het gaat om het doel. Want samen zetten we stappen tegen dementie. ??

Zaterdag 25 juni is het zover! Jij loopt toch ook mee vanaf de Cazemierboerderij?

???? Er is een markt met 2e hands boeken, puzzels, cd's en Lp's. De gehele opbrengst is voor dementievriendelijk Westerkwartier en het Alzheimercafe. ??

Voor Memory Walk Leek hebben wij diverse werkzaamheden gedaan. We hebben hun social media bijgehouden en daarnaast hebben we een website gemaakt. Ook hebben we een memoryspel gemaakt voor alle deelnemers van de Memory Walk Leek. 

Alle deelnemers en donateurs nogmaals ontzettend bedankt voor jullie inzet en betrokkenheid. 

www.memorywalkleek.nl/

Wat hebben wij gedaan?

  • Huisstijl
  • Design
  • Event

We zijn trots om onze bijdrage te hebben geleverd aan de Memory Walk Leek, een evenement dat draait om het nemen van stappen tegen dementie. Ons team heeft verschillende werkzaamheden verricht, zoals het beheren van de social media en het maken van een website. Daarnaast hebben we een memoryspel ontwikkeld voor alle deelnemers van de Memory Walk Leek.

Het doel van de Memory Walk Leek is om mensen bewust te maken van dementie en om geld in te zamelen voor dementievriendelijk Westerkwartier en het Alzheimercafe. Met trots kunnen we zeggen dat het evenement een groot succes was. Mensen van alle leeftijden kwamen samen om te lopen, te doneren en te genieten van de gezelligheid op de markt met tweedehands boeken, puzzels, cd's en lp's.

We willen graag alle deelnemers en donateurs bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij dit evenement. Samen hebben we stappen gezet tegen dementie en daar mogen we trots op zijn. We hopen dat de Memory Walk Leek een inspiratiebron zal zijn voor anderen om zich ook in te zetten voor het goede doel.

Onze stappen tegen dementie is onder handen genomen door

Nadine

Leerling woordenbakker

Ze is enthousiast, leergierig en sociaal. Nadine wil alle facetten van online marketing leren kennen. Iemand die alles met beide handen aangrijpt. Ze doet altijd net een beetje meer dan een ander van haar verwacht.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten