Spa-Francorchamps Run 2024 - Een dag om nooit te vergeten!

In opdracht van: Hardloop.Events

Wat een dag was het op het legendarische Spa-Francorchamps circuit tijdens de Spa-Francorchamps Run 2024! Wij  hadden we de eer om het social media beheer te verzorgen en live verslag te doen vanaf het circuit. Niels en Luca stonden paraat om prachtige foto's te maken en alle mooie momenten vast te leggen!

Vrijdag vertrokken we zodat we alvast een kijkje op het circuit konden nemen. Op zaterdag moesten we vroeg uit de veren om alle voorbereidingen te treffen. Camera's opgeladen, auto het circuit op en klaar voor actie! Luca stond bij de start en finish, terwijl Niels op het circuit reed om alle momenten daar vast te leggen.

De Spa-Francorchamps Run trok bijna 4500 deelnemers uit 26 landen, die allemaal wilden ervaren hoe het is om op dit circuit te lopen. Met een ronde van 7004 meter, 20 bochten en een hoogteverschil van 102 meter per ronde was het een uitdaging voor iedereen.

De organisatie was verrast door het aantal inschrijvingen en de enorme populariteit van het evenement. Deelnemers liepen verschillende afstanden, van één ronde van 7 kilometer tot maar liefst 6 rondes en een marathon! De aanwezigheid van Max Verstappen's raceauto maakte het plaatje natuurlijk helemaal compleet.

We kijken nu al uit naar Spa-Francorchamps Run 2025 en zijn druk bezig met de voorbereidingen. Wil je er volgend jaar ook bij zijn? Wees er op tijd bij om verzekerd te zijn van een plekje op dit spectaculaire evenement!


De aftermovie bekijk je hier.

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Marketing
  • Event

Spa-Francorchamps Run 2024 - Een dag om nooit te vergeten! is onder handen genomen door

Luca

Videobrouwer

Met zijn passie voor film en oog voor detail, zorgt hij voor de perfecte shots en edit. Luca is altijd op zoek naar creatieve manieren om verhalen te vertellen en deze vast te leggen op beeld. Hij kan ideeën tot leven brengen.

Simone

Marketingmenger

Of ze vindt een weg, of ze maakt er één. Door te luisteren en te achterhalen wat de behoeftes zijn speelt Simone hier op in. Ze is continu op zoek naar kansen. Haar missie is om jouw verwachtingen te overtreffen.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten