Dat 'Aha-moment' beleef je bij Hilde

In opdracht van: Hilde

Herken je lees- of spellingproblemen bij jouw kind? Er is niets zo bijzonder als het moment waarop kinderen dat 'Aha-moment' ervaren, en Hilde staat klaar om dit te begeleiden. In de praktijk van Hilde is jouw kind in goede handen. Ambacht Media is trots op de lancering van de nieuwe website voor Hilde's Praktijk, waar we hebben samengewerkt om haar passie en diensten op een heldere en toegankelijke manier te presenteren. Ontdek het zelf op www.bijhilde.nl 

Wat hebben wij gedaan?

  • Content
  • Huisstijl
  • Design

Dat 'Aha-moment' beleef je bij Hilde is onder handen genomen door

Menno

Websitemetselaar

Als ervaren websitemetselaar combineert Menno technische vaardigheden met creatieve elementen. Ooit een leerling, maar nu een meester in het vormgeven van digitale structuren, met een scherp oog voor detail en innovatie die elk project onderscheidt.

Ciska

Social mediasmid

Onze enthousiaste social media marketeer. Ze weet bedrijfsdoelstellingen feilloos te vertalen naar een creatief plan en is vervolgens uiterst nauwkeurig in de uitvoering ervan.

Niels

Codevlechter, Ontwerpgieter

Full stack developer en hij weet de essentie van een organisatie helder naar voren te brengen in design en implementatie. Hij knoopt alle systemen aan elkaar.

Deel dit bericht

Om deze functie te kunnen gebruiken moet u de cookieinstellingen wijzigen

Andere projecten